GY.I.K.

Kattints a regisztráció gombra, adj meg egy érvényes e-mail címet valamint egy erős jelszót, és már el is indultál a kriptovaluták automatizált, gyors váltása, eladása, vétele felé.

A KYC (Know Your Customer), magyarul ügyfélazonosítást jelent. Jogszabályi előírás, hogy csak ügyfélazonosítás után használhatod váltási szolgáltatásainkat. A jogszabály pontosan meghatározza, mekkora összegnél milyen típusú azonosítás szükséges.

Hogyne! Megadjuk neked a szabadságot: lehet külső tárcád is, és nálunk is lehet könnyen kezelhető kriptotárcád.

Egyszerűen kattints a belépés gombra, add meg e-mail címedet, jelszavadat és már mehet is. (Ha elfelejtetted volna, kérhetsz emlékeztető a megadott e-mail címedre.)

A vásárlás/eladás minimális  tranzakciónkénti értéke 70,- euró vagy 30.000,- forint, vagy ennek megfelelő kriptovaluta.

A vásárlás/eladás maximális  tranzakciónkénti értéke 10.000,- euró vagy 5.000.000,- forint, vagy ennek megfelelő kriptovaluta.

Amint az utalásod megérkezett, szinte azonnal megtörténik a váltás, és a jóváírás a számládon. Az utalás Magyarországról szinte azonnali, külföldről általában 1 munkanap. Az adott Coin hálózatának pillanatnyi terheltségétől függ, hogy a vásárolt Kripto milyen gyorsan érkezik meg hozzád.

Legyen FIAT-Kripto vagy Kripto-FIAT irány, minden esetben az összeg beérkezésekori árfolyamot használjuk.

A Virtual Currency Service licensz a hitelesség garanciája számodra, azt üzeni, hogy megbízhatsz bennünk, megfeleltünk a legszigorúbb követelményeknek is, tevékenységünket FIU (Financial Intelligence Unit) folyamatosan nyomon követi.

Igen, már csak azért is, mert biztosításunk megvéd, nincsenek kellemetlen meglepetések.

Magyar és angol nyelvű ügyfélszolgálatunkat a [email protected] címen éred el. 24 órán belül választ kapsz.