Minden út legnehezebb lépése az első

A CoinCharlie-val még az sem

Vásárold meg, vagy add el kriptovalutádat automatizált rendszerünkkel egyszerűen, egy villámgyors regisztrációt követően. Még nincs kripto-pénztárcád? Az sem akadály, hiszen nálunk biztonsággal tárolhatod.

Neked van
Kapsz
E-mail

egyszerű belépés a kripto világába

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Kripto-szakértőként tudjuk, hogy nem érdemes túlbonyolítani a dolgokat

Olyan különleges helyet alakítottunk ki, ahol mindent egyszerűen, gyorsan, biztonságosan, átláthatóan intézhetsz

Nyugalmad számunkra a legfontosabb: nálunk biztonságban tárolhatod a Kriptodat

Ezért a CoinCharlie

Gyors, automatizált eladás, vásárlás

A CoinCharlie világában ami gyors, az egyszerű is. A váltás folyamata teljesen automatizált, és mivel a beküldés pillanatát vesszük figyelembe az átváltásnál, nem kell számolnod a manuális váltásból fakadó árfolyamkülönbség okozta veszteséggel. A FIAT akár másodperceken belül a számládon landol és azonnal használhatod is.

EU-s engedély: még több nyugalom

Nyugalmad másik garanciája, hogy szabályozott jogi és pénzügyi környezetben működünk. Ez nem véletlen, hiszen pénzügyi vállalkozásként folyamatos monitorozás alatt állunk. És nemcsak hogy mindenben megfelelünk a vonatkozó szabályozásnak, kiemelkedő módon rendelkezünk EU-engedéllyel is.

Igényelj bankkártyát és használd bárhol

Kérj kártyát nálunk és hozd ki belőle a legtöbbet! Ha kriptovalutádat átváltottad FIAT-ra, a rajtunk keresztül igényelt MasterCard kártyával azonnal fizethetsz FIAT-tal a világ bármely pontján (internetes vásárlás, POS, ATM).

Pénztárca szolgáltatás

A Kripto tárolásában is tiéd a pálya. A bankszámláról váltott FIAT-od tárolásában is szívesen segítünk. Száguldj örömmel, nyugalomban a kriptovaluták felé, automatizált rendszerünk és szolgáltatásaink gondoskodnak a maximális kiszámíthatóságról. Kérdezz vagy mondd el véleményedet, visszajelzésedre mindig megkapod a szakértői választ. Ügyfélszolgálatunkat a [email protected] címen éred el, 24 órán belül választ kapsz.

Biztosítás: biztonság és nyugalom

Gazdaságosan, kiszámíthatóan adhatsz és vehetsz, mert biztosításunk megvéd. Bár szinte kizárt, hogy kellemetlen meglepetések adódjanak az automatizált rendszerben, ha mégis bekövetkezik egy nem várt esemény, szoftverszolgáltatónk biztosítója jótáll a nálunk tárolt pénzedért. Nyugodtan alhatsz, pénzed biztonságban van.

Indíts váltást akár bankkártyával is

Mintha egy webáruházban fizetnél! Bankkártyád segítségével azonnali váltást indíthatsz, nem kell időigényes, macerás banki átutalással bajlódnod. Egyszerű és gyors, mint minden nálunk.

NÁLUNK 0-24 ÓRÁBAN VÁLTHATSZ

A CoinCharlie a hét minden napján, NON-STOP a rendelkezésedre áll. Bármikor legyen szükséged váltásra, nálunk extra gyorsan elvégezheted várakozás nélkül.

Ilyen egyszerű, próbáld ki akár azonnal!

Válaszd ki, hogy eladni vagy vásárolni szeretnél, regisztrálj és kezdődhet a száguldás a kriptovaluták között. Felkészültél?

1. Tedd meg az első lépést, regisztrálj könnyedén

A regisztráció után beállíthatod fiókodban a vásárlási limiteket.

2. Máris indulhat a gyors, biztonságos Kripto eladás/vétel.

Válaszd ki a pénznemet, majd utalj a bankszámládról vásárláskor, illetve utaljuk a bankszámládra eladáskor.

3. Kérd kriptotárcádra, hogy még egyszerűbb legyen

Ugye tudod, hogy nálunk kriptotárcád is lehet?