Elégedett vagy velünk?
Ajánlj bennünket és még elégedettebb leszel!

Affiliate programunk alapelve olyan egyszerű, mint nálunk Kriptót váltani. Ha ajánlasz bennünket barátaidnak, ismerőseidnek, a váltásért felszámított díj összesen 21%-ának megfelelő jutalékot írunk jóvá BTC-ben, 5 mélységben. (A váltást szoftverünk azon a tőzsdén végzi, amely a legkedvezőbb számodra).

Miért működik?

Azért, mert ügyfeleink visszajelzéseiből tudjuk, hogy a CoinCharlie azt adja ügyfeleinek, amit ígér: gyors, átlátható, könnyű váltást, eladást vagy vételt. Ismerőseid azonnal megkedvelik és rendszeresen használják majd oldalunkat.

Mit kell tenned?

Mindössze megosztani egyedi referral linkedet azokkal, akikről tudod, örülnének annak, ha kipróbálhatnák ezt a szuper lehetőséget. Arra érdemes lesz figyelni, hogy azt a linket add meg nekik, amit tőlünk kapsz, azon keresztül kattintsanak.

Honnan tudhatod, hogy állsz?

Az átláthatóságra affiliate programunkban is nagy hangsúlyt fektetünk. A felhasználói fiókodban könnyen, gyorsan képet kaphatsz arról, hogy állsz épp a jutalékkal.

Mikor kapod meg a jutalékod?

A jutalékod minden tranzakció után automatikusan jóváírja a rendszer BTC-ben. Kiutalni a hónap végén az általad megadott wallet címre utalhatod, akár tárolhatod a BitPadre tárcádban, vagy akár át is válthatod euróra, vagy forintra, amennyiben a jutalék összege eléri az 50 eurót.

Máris belevágnál?

A CoinCharlie Affiliate Programhoz való csatlakozáshoz csak regisztrálnod kell a CoinCharlie.com oldalon (ezt persze csak akkor, ha még nem tetted), és jelezni szándékodat a fiókodban.

A részletes szerződési feltételeket itt olvashatod, érdemes belemélyedni, hiszen sok további hasznos információt, praktikus részletet tartalmaz (és a csatlakozáshoz el kell fogadnod).

GY.I.K.

Kattints a regisztráció gombra, adj meg egy érvényes e-mail címet valamint egy erős jelszót, és már el is indultál a kriptovaluták automatizált, gyors váltása, eladása, vétele felé.

A KYC (Know Your Customer), magyarul ügyfélazonosítást jelent. Jogszabályi előírás, hogy csak ügyfélazonosítás után használhatod váltási szolgáltatásainkat. A jogszabály pontosan meghatározza, mekkora összegnél milyen típusú azonosítás szükséges.

Hogyne! Megadjuk neked a szabadságot: lehet külső tárcád is, és nálunk is lehet könnyen kezelhető kriptotárcád.

Egyszerűen kattints a belépés gombra, add meg e-mail címedet, jelszavadat és már mehet is. (Ha elfelejtetted volna, kérhetsz emlékeztető a megadott e-mail címedre.)

Amint az utalásod megérkezett, szinte azonnal megtörténik a váltás, és a jóváírás a számládon. Az utalás Magyarországról szinte azonnali, külföldről általában 1 munkanap. Az adott Coin hálózatának pillanatnyi terheltségétől függ, hogy a vásárolt Kripto milyen gyorsan érkezik meg hozzád.

Legyen FIAT-Kripto vagy Kripto-FIAT irány, minden esetben az összeg beérkezésekori árfolyamot használjuk.

A Virtual Currency Service licensz a hitelesség garanciája számodra, azt üzeni, hogy megbízhatsz bennünk, megfeleltünk a legszigorúbb követelményeknek is, tevékenységünket FIU (Financial Intelligence Unit) folyamatosan nyomon követi.

Igen, már csak azért is, mert biztosításunk megvéd, nincsenek kellemetlen meglepetések.

Magyar és angol nyelvű ügyfélszolgálatunkat a [email protected] címen éred el. 24 órán belül választ kapsz.